Rek­rytering online

Vi älskar smart annonsering och innovativa kommunikationslösningar. Med vår kunskap och med rätt verktyg ser vi till att fånga upp er nästa kollega. Genom noggrant kanalval, målgruppssegmentering och optimering riktar vi annonser till enbart relevanta kandidater. Det handlar om att skapa engagemang, att välja rätt kanal för rätt målgrupp och att nå rätt kandidat på ett kostnadseffektivt sätt. Vi skräddarsyr självklart utefter dina unika behov men kan också erbjuda tre paket som gör det lite enklare att komma igång och på förhand veta vad investeringen blir.

Varför sociala medier?

Hela 90% av alla internetanvändare använder sociala medier varje vecka*. Det gör sociala medier till en självklar plats för företag att rekrytera på. Alla söker inte aktivt efter ett nytt jobb, men allt fler är mottagliga för en ny tjänst om bara möjligheten dyker upp. På sociala medier når annonsen både aktiva så väl som passiva kandidater, vilket ökar chansen att hitta rätt person för jobbet.

Vi erbjuder annonsering i kanaler som: Linkedin, Facebook, Instagram, Google, YouTube, TikTok, Snapchat, Reddit

Vi hjälper er att hitta nästa stjärna

Vi har bred och mångårig erfarenhet av att annonsera på olika typer av sociala medier. Vi identifierar er målgrupp för respektive utlyst tjänst och hjälper er att välja rätt kanaler att synas i. Därefter skapar vi en träffsäker målgruppssegmentering baserat på exempelvis geografisk avgränsning, bransch eller utbildning. På så sätt riktar vi annonser till enbart relevanta kandidater.

För extra utmanande rekryteringar erbjuder vi framtagning av mer avancerade och specialinriktade kampanjer, som kräver större räckvidd och bearbetning i flera kanaler. Vi skapar en tilltalande annons, med möjlighet till kreativ bild och rörligt material, så väl som lockande rubrik och slagkraftig annonstext. Detta resulterar i en kostnadseffektiv rekrytering med träffsäker annonsering.

*Svenskarna och internet, 2022.

Vill du veta mer eller har några funderingar, kontakta Malin

Mail >>>