TA STEGET VIDARE
Vare sig du behöver hjälp med varumärkesarbete, PR, grafisk design eller event- vi kan erbjuda dig en, fler eller alla steg i ledet för att ta din kommunikation till nästa nivå.

Innovativ och effektiv kommunikation

Nowa erbjuder innovativa och kostnadseffektiva kommunikationslösningar inom PR, reklam och medierådgivning. Oavsett vad du som kund vill ha hjälp med, så innefattar vårt arbetssätt alltid att se till helheten. Vår samlade erfarenhet har lärt oss att det som förefaller vara den självklara vägen fram inte alltid är den som leder rätt.

Botanisera en stund bland våra tjänster – hur kan vi hjälpa dig vidare med din kommunikation?

PR & STRATEGI

PR kan kort beskrivas som att göra bra saker och berätta om det. Och att få andra att skriva, säga eller tycka om de saker du vill – utan att behöva köpa utrymme för det.

MEDIERÅDGIVNING

Medielandskapet förändras ständigt. Med din målgrupp i fokus bidrar vi med strategisk kommunikations- och medierådgivning.

PRODUKTION

Från idé till text och bild. Från färdiga reklamenheter till leverans i rätt kanaler. Vi hjälper dig hela vägen. Våra kreatörer och medierådgivare ser till att viktiga budskap når de målgrupper du tänkt – oavsett om det är en reklamkampanj, en banner eller en broschyr.

DIGITALT

Tillsammans bygger vi upp en stark digital närvaro – allt från digitala strategier och sociala kampanjer till SEO/SEM och innehållsstrategier. Vi kombinerar strategi med design och teknik.

UTBILDNING

Genom Nowa Academy delar vi med oss av vårt kunnande. Genomgående för alla kurser är att vi varvar teoretiska moment med gruppdiskussioner och praktiska övningar.

ANALYS & RAPPORT

Våra rapporter och analyser bidrar till fler insikter och ett bättre resultat. Vi erbjuder flera olika rapporter och analyser för de olika stegen i en marknadsföringsprocess.