OM OSS

Nowa Kommunikation är en oberoende och svenskägd kommunikationsbyrå som arbetar med kommunikation i alla dess former. Vår kundstock finns framförallt inom offentlig sektor. Vi finns representerade på kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och i Norge – Oslo.

Hur vi blev Nowa

Nowa Kommunikation är också mediebyrån Meko som gick samman med PR-byrån Kom Loss för att sedermera köpa reklambyrån Alsterlund. Vi har entreprenörens drift och nyfikenhet och en samlad erfarenhet som är svårslagen.

Vi har varit verksamma sedan 2005 och är medlemmar i Sveriges Mediebyråer och Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM). Nowa föddes ur tankarna om att framgångsrik kommunikation kräver en holistisk syn med grund i uppdragsgivarens affärs- eller verksamhetsmål. Kommunikation, oavsett köpta eller icke-köpta kanaler, ska förmedla samma budskap och följa tydlig linje. Från början till slut.

En del av Thinc

Vi är också ett av bolagen i Thinc Collective, ett starkt kollektiv av byråer och företag som alla arbetar med kommunikation på ett eller annat sätt. Vår organisation är uppdelad i flera olika affärsområden som enkelt kan bistå varandra. Den stora fördelen är att du som kund slipper fler kontaktytor och kan sköta ditt projekt genom en enda projektledare.
Läs mer om Thinc här >>>

Vill du veta mer eller har några funderingar, kontakta Michael

Mail >>>