VI VÄLKOMNAR NYA MEDARBETARE!

Under sommaren och hösten har vi växt med fyra nya medarbetare på Göteborgskontoret!

 

Vi kan glatt presentera våra nya medarbetare inom mediebokning, projektledning, redovisning och strategisk kommunikation!

 


ANDREA ROEMPKE

Andrea tog i våras examen på Medie- och kommunikationsvetarprogrammet på Göteborgs Universitet. Hon har tidigare arbetat som sändningsledare på TV4. På Nowa arbetar hon som junior medierådgivare och arbetar inom digital marknadsföring och content.

 

 

THERESE FRÄNBERG

Therese har tidigare arbetat som medierådgivare på Vizeum och Carat, operativ projektledare och produktionsledare på event- och kommunikationsbyråer samt på ICA Reklams inhousebyrå. Hon är utbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap, event management, marknadsföring och projektledning. På Nowa arbetar hon som projektledare och medierådgivare.

 

CARINA LARSSON

Carina har särskild erfarenhet av dialog och relationsskapande kommunikation i förändringsprocesser. Hon kommer närmast från Sahlgrenska Universitetssjukhuset där hon arbetat som informatör. Hos Nowa arbetar hon främst med strategisk kommunikation på plats hos kund.

 

 

CATRIN OLSSON

Catrin arbetar på vår ekonomiavdelning som redovisningsekonom på vårt kontor i Göteborg. Catrin har många års erfarenhet i redovisning. Tidigare har hon bland annat arbetat som redovisningskonsult på Redovisa Rätt i Väst och som redovisningsansvarig XVIVO Prefusion.