TACK FÖR ÅRETS ALMEDALSVECKA!

Vi blickar tillbaka på veckan som gått.

 

TACK TILL ALLA MEDARBETARE, MEDARRANGÖRER, KUNDER OCH BESÖKARE
FÖR EN FANTASTISK VECKA I VISBY!

Under veckan arrangerade vi Speakers’ corner och Dagens snackisar, något som blivit lite av en tradition då vi har hållit dem flera år i rad. Speakers’ corner, som hålls under kvällarnas kommunikatörsmingel, berörde i år teman som mångfald i kommunikationsyrket, språk och teknik, integrationskommunikation samt trendspaning i medie- och kommunikationslandskapet. Dagens snackisar behandlade gårdagens händelser i Almedalen, ett seminarium som flera gånger låg på Almedalsguidens trendlista!

ÅRETS NYHET

Nytt för i år var vår arena Digidalen, som höll hade 23 arrangemang med ett övergripande digitaliseringsfokus under 4 dagar. Vi har haft många spännande samtal och gäster från både egna och kunders arrangemang. Frågor som lyftes var bland annat avsaknad av en gemensam vision för internet, 140-teckensamhället påverkan på utvecklingen, och hur den demokratiska processen kommer att se ut när robotar blir mer närvarande i samhället. Samtalen fortsatte sedan under kvällen i Digibaren.

Alla seminarier från Digidalen kan du hitta på digidalen.se. Håll även utkik efter gobitar från årets Almedalen och information om nästa år på hemsidan och på Facebook och Twitter!

TV ALMEDALEN

Var du inte i Almedalen i år, eller missade du ett seminarium som du gärna velat gå på? Alla våra seminarier hittar du på TV Almedalen!