PRESSMEDDELANDE: GORE-TEX®, MÄLAB, ZINZINO, NEVS, SR, MTD OCH ROOTFRUIT – NYA UPPDRAG FÖR NOWA KOMMUNIKATION

Nowa Kommunikation har haft en fin start på 2017.

 

Flera nya kunder valt att anlita byrån i såväl stora som små projekt inför kommande år. Uppdragen är skiftande sett både till bransch och karaktär – alltifrån till lansering av ny pendlarbiljett till IR-kommunikation.

Vi har haft ett rikt flöde in med nya kunder de senaste månaderna vilket är väldigt roligt så klart. Vi har växlat ut rejält sedan vi samlade alla våra kompetenser under gemensamt tak i höstas. Fler och fler kunder attraheras av att vi kan erbjuda ett mycket brett utbud att tjänster – alltifrån strategisk kommunikation till digital marknadsföring och event. I ett alltmer integrerat kommunikationslandskap är det en komplex fråga att nå ut till rätt målgrupp via rätt kanal. Det är en enorm fördel att ha en väl samlad kompetens inom alla områden, säger Anders Wallqvist, VD på Nowa Kommunikation.

Förutom nya tåg och pendlarbiljetter för MÄLAB, hälsoprodukter för Zinzino, konsumentprodukter och hållbarhetsfrågor för Gore-Tex®, Chips och dipp för Rootfruit och uthyrda kommunikatörer till Trafikkontoret Göteborg, MTD och Skolinspektionen finns också flera nya kunder inom den offentlig sektor, statliga myndigheter, kommuner och landsting. Exempelvis Sveriges Radio, Västmanlands län, Timrå kommun och Post- och telestyrelsen.

Historiskt sett har vi alltsedan starten haft en stor del av våra kunder inom offentlig verksamhet. Ramavtal har också växlat ut under det senaste året vilket inneburit flera nya uppdrag inom den digitala sfären. Därför har vi internt förstärkt vår kompetens och har idag en digital grupp med spetskompetens för att matcha kundernas önskemål, säger Anders Wallqvist.


För ytterligare frågor, vänligen kontakta
Anders Wallqvist, VD Nowa Kommunikation,
Email: wallqvist@nowakommunikation.se
Tel: 031 712 73 01