NYSTARTADE FÖRETAGET BEAMON FOSBURY MÖTER MARKNADENS BEHOV

Vi välkomnar det Göteborgsbaserade företaget BEAMON FOSBURY till Nowagruppen. BEAMON FOSBURY erbjuder skräddarsydda sponsorskap genom kontaktförmedling mellan de som blir sponsrade och de som sponsrar.

 

 

Idén bygger på relationsbyggande och företaget har redan fått uppdrag från Frölunda Hockey och Grunden BoIS. Grundarna Benny Nyberg och Alexander Andersson har båda lång erfarenhet inom turism, evenemang, marknadsföring och reklam. Tillsammans innehar de en unik kunskap och kompetens kring sponsorskap inom sport, kultur och nöje.

– Vi ser en tydlig lucka i samarbetet mellan föreningar, klubbar, kulturarrangörer och de som sponsrar. BEAMON FOSBURY kommer att vara bryggan och relationsbyggaren mellan dessa parter. De som söker sponsorer och de som sponsrar är väl bekanta med syftet med sponsorskap, men vi innehar expertisen i vilka möten som behövs för att uppnå ett ultimat samarbete, säger Benny Nyberg, delägare i BEAMON FOSBURY.

Ett strategiskt sponsorskap kan också innebära många kringtjänster, som PR, produktion och inte minst möjligheten att mäta sponsorskapet för att se hur samarbetet utvecklar sig. BEAMON FOSBURYs anslutning till Nowagruppen är ett steg i att skapa en helhetsförståelse.

– Alexander och Benny kan erbjuda en lösning som saknats för många föreningar och företag inom sport och kultur, något vi tror kommer att ge nya förutsättningar för att förbättra sponsorskapet för båda parter, Anders Wallqvist, VD Nowa Kommunikation.

 

LÄS PRESSMEDDELANDET HÄR!