NOWAGRUPPEN VÄXER MED ETABLERAT PRODUKTIONSBOLAG

Vi välkomnar ADV Idé & Design till Nowagruppen! I september blev det klart att idé- och produktionsbolaget i Göteborg ansluter sig till Nowagruppen. Det strategiska förvärvet kompletterar koncernens kompetensportfölj och möjliggör utökade erbjudanden av ännu en spetskompetens.

 

 

– Jag är mycket glad över att få ett sådant kompetent team till vår grupp. ADV har genom åren gjort sig väl kända inom idé och produktion och har en ovärderlig kunskap inom sin bransch. Vårt samarbete kommer innebära en möjlighet att utöka våra tjänster, säger Anders Wallqvist, VD för Nowa.

ADV ägs av Daniel Vodusek och Magnus Ericson, som i över 25 års tid arbetat med att skapa scenografi och annan dekor för bland annat event, mässor och konserter. Kunderna kommer från företag, offentliga verksamheter och artister. Bland annat har de arbetat med Sweden Rock Festival, Way Out West, Göteborg & Co, Svenska Mässan, Europé, In Flames för att nämna några. I och med förvärvet ökar möjligheterna till fler typer av arbeten.

– Detta är ett naturligt steg för ADV. Att bli en del av Nowa ger oss nya möjligheter att växa och vi ser fram emot att arbeta mot gemensamma mål, säger Daniel Vodusek.

 

Läs hela pressmeddelandet här!

Läs mer om det nya samarbetet här  (Dagens Opinion)