NOWAGRUPPEN EXPANDERAR INOM EVENT

Event-, textil- och dekorföretaget Artiflex, grundat 1990, blir en del av Nowagruppen. Nowagruppen förvärvar del i Artiflex och bolaget, med lokaler i Högsbo i Göteborg, blir en viktig del i det expanderande verksamhetsområdet Event. – Artiflex fyller ett hål i vår portfölj där både kunskap, personkemi och produkter passar in som hand i handske, säger Nowagruppens koncernchef Anders Wallqvist.

 

Redan i februari 2020 integreras området Event ännu tydligare genom att ADV Idé & design, koncernbolag sedan tidigare, flyttar ihop med Artiflex så att de båda bolagen blir en tydligare produktionshub i Nowagruppen utanför kontoret på Södra Hamngatan i Göteborg. Artiflex har kunder som Svenska Mässan, Mediatec, Space Production, Nike och Primetec och företagets uthyrningsverksamhet sträcker sig över hela landet. 
Artiflex har för närvarande tre anställda.

– Vi är väldigt glada att få den här chansen och har redan börjat delta i – och vinna – upphandlingar med Nowagruppen. Inte minst gillar vi kulturen och alla människorna inom Nowagruppen, säger Janne Högman, VD på Artiflex. Speciellt intressant är det naturligtvis att kunna jobba med ADV under samma tak, då mängder av synergieffekter kommer att gynna våra bägge företag.

www.nowagruppen.se

www.artiflex.se

www.adv.se

För mer information:

Anders Wallqvist, koncernchef Nowagruppen
070-722 08 42
anders@nowa.se

Janne Högman, VD Artiflex
031-744 06 86
janne@artiflex.se

Nowagruppen är en växande kommunikationskoncern vars bolag omsätter cirka 200 miljoner kronor, med en byråintäkt på cirka 55 miljoner kronor. Nowagruppen finns representerad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Visby och Oslo. Det äldsta bolaget i gruppen startade 1991 och koncernen har funnits sedan 2005.