KAJSA TIRÉN ÄR VÅR NYA SENIORKONSULT

Vi växer ytterligare genom att rekrytera Kajsa Tirén som seniorkonsult till Nowa Executive. Kajsa kommer senast från Vallentuna kommun där hon varit kommunikationschef.

 

 

I och med att Kajsa har erfarenhet av allt från opinionsbildning, mediekontakter, kriskommunikation, större event, PR-kampanjer, utveckling av sociala medier till ledningsstöd blir hon en seniorkonsult som kan arbeta både operativt och strategiskt för att stötta Nowas kunder inom en rad olika områden. Hon har dessutom ett stort nätverk inom den kommunala världen. Kajsa har en bred erfarenhet inom kommunikationsarbete inom flera olika sektorer – stat, kommun och näringsliv, med fokus på den kommunala sektorn. Sedan 2013 har hon varit kommunikationsansvarig och kommunikationschef i Vallentuna. Innan dess arbetade hon som kommunikationsstrateg på Sveriges Kommuner och Landsting – SKL. Tidigare i sin karriär har hon arbetat på regeringskansliet, bland annat på näringsdepartementet som biträdande pressekreterare hos näringsminister Björn Rosengren.

– Vi är mycket nöjda över att Kajsa numera ingår i vårt team med seniorkonsulter på Nowa. Hon har en bred erfarenhet från den kommunala sektorn som kommer väl till pass för Nowas nuvarande och blivande kunder. Under senaste året har hon arbetat intensivt med kommunikation om integration och flyktingfrågor, en fråga som är aktuell i hela kommunvärlden, säger Rune Nordström, affärsområdesansvarig för Nowa Executive och vice VD för Nowa Kommunikation.

Läs hela pressmeddelandet här.