INVIGNINGSMINGEL PÅ VÅRT NYA GÖTEBORGSKONTOR!

Från 1 september hittar du Nowa Kommunikation i nya lokaler vid Brunnsparken. Det nya kontoret invigs den 21 oktober samtidigt som vi håller Göteborgs första Nowa Nyfiken på för hösten!

 

 

Afterworken är en del av vårt koncept Nowa Nyfiken på- nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Utöver tilltugg, musik och mingel, riggar vi därför scenen för ett spännande samtal om en person eller en företeelse. Den minsta gemensamma nämnaren är självfallet kommunikation – på längden, på bredden, på tvären och ur alla branschperspektiv.

Vill du veta mer om Nowa Nyfiken på? Du kan lyssna på våra tidigare samtal i Nowapodden.

Denna gång gästas vi av Kent Kierdorf, försäljningschef på Liseberg och Stefan Gadd, presschef på Göteborg & Co. Strax innan sommaren kunde vi läsa om att Göteborg är en av de snabbast växande turiststäderna i Europa. Samtidigt står vi inför stora byggprojekt som kommer att påverka stora delar av staden under många år. Kent och Stefan kommer att samtala om vad som fått Göteborg att segla upp på topplistan så här långt och hur vi kan behålla den ökade turismen.