FRUKOSTSEMINARIUM: NYFIKEN PÅ SÅRBARHET I DIGITALA MILJÖER

Fredagen den 10 mars har vi bjudit in Gustav Martner från Digital Reliance för att berätta om problematiken kring demokrati och utsatthet på internet.

 

Har vi mer eller mindre yttrandefrihet idag? Hur sårbara är vi och mot vad? Vilka är mest sårbara och hur kan vi arbeta för att skydda de som bäst behöver det? Det och mycket mer är vi nyfikna på.

Vi bjuder på frukost och lite mingel från klockan 07.30 och klockan 08.00 börjar Gustav Martner.

ANMÄL DIG HÄR →

 

 

Seminarieserien är en del av konceptet Nowa Nyfiken på som syftar till att skapa nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Utöver frukost riggar vi därför scenen för ett spännande samtal om en person eller en företeelse.

 

OM GUSTAV MARTNER

Gustav är entreprenör inom digital marknadsföring och arbetar med en mix av moraliska, sociala, tekniska och juridiska frågor för att skydda utsatta i och med de digitala miljöerna.

 

 

Som verksamhetsutvecklare på Digital Reliance har han bland annat har varit initiativtagare för projekten Refugee Phones och Stoppa barnreklam. Förra året blev Gustav utsedd till en av regeringens experter i det nya media- och reklamlandskapet.

Välkomna till oss!