FRUKOSTSEMINARIUM: NYFIKEN PÅ ALMEDALEN (STOCKHOLM)

Fredagen den 16 februari 2018 hålls årets första Nowa Nyfiken på i Stockholm. Där bjuder vi på frukost och en spännande föreläsning med Rune Nordström om hur du lyckas under Almedalsveckan 2018.

 

I årets första omgång av Nowa Nyfiken på kommer vi att fokusera på Almedalsveckan. Frukost kommer att serveras från klockan 08:00 och det blir lite mingel innan föreläsningen börjar klockan 08:30.

Anmäl dig nedan senast 15 februari för att få ta del av Nowa Nyfiken på Almedalen.

 

ANMÄL DIG TILL ”LYCKAS I ALMEDALEN”

Anmäl dig nedan senast 15 februari för att få ta del av Nowa Nyfiken på Almedalen. Eventet är på Nowas kontor i Stockholm, ingång Klarabergsviadukten 63.

 

EVENTET ÄR STÄNGT FÖR ANMÄLAN

 

OM ”LYCKAS I ALMEDALEN”Rune Nordström, seniorkonsult och vice VD i Nowa Kommunikation

Kom och lyssna på Rune Nordström som berättar om sina erfarenheter och hur du kan lyckas i Almedalen.

Rune började vara i Almedalen under tidigt 2000-tal och har sett arenan förändras genom åren. Almedalsveckan har blivit en allt viktigare arena som gör avtryck i samhällsdebatten, många offentliga och privata aktörer finns på plats och försöker på olika sätt informera och påverka sina målgrupper.

RUNE KOMMER BLAND ANNAT ATT TA UPP FÖLJANDE FRÅGOR:

  • Varför ska du vara i Almedalen?
  • Hur gör du för att lyckas med din närvaro i Almedalen?
  • Vilka är de vanligaste misstagen?
  • Vad händer med Almedalsveckan i framtiden?

Rune är seniorkonsult och vice VD på Nowa Kommunikation. Han var tidigare informationsdirektör på Svenska Kommunförbundet och Landstingsförbundet.

Under Almedalen 2017 ansvarade Nowa för ett 70-tal arrangemang tillsammans med kunder och samarbetspartners. Nowa arrangerar bland annat det uppskattade Kommunikatörsminglet i Almedalen.

Eventet är kostnadsfritt, men vi debiterar en no show-avgift på 250 kronor vid utebliven avbokning.