DÖRREN ÄR ÖPPEN!

Vill du vara en del av en byrå och en koncern som arbetar sömlöst över gränserna inom kommunikation? Vi expanderar och letar kanske efter just dig.

 

VI REKRYTERAR TILL TVÅ ROLLER;

  • Junior medierådgivare/medieplanerare
  • Senior medierådgivare/medieplanerare

Som junior rådgivare får du en unik chans att jobba i ett företag och en koncern som tar ett helhetsgrepp kring begreppet kommunikation. Du kommer att ha din bas i mediakunskap och rådgivning åt våra kunder men som medarbetare i Nowa stöter du dagligen på de flesta delar av kommunikationsvärlden. Allt ifrån rådgivning kring platsannonser till reklamfilm och PR-aktiviteter strömmar genom vår organisation. Du blir en del av ett företag med högt i tak och stort fokus på personalvård. Vi tror att du har en kortare bakgrund inom marknadsföring, kommunikation eller projektledning. Du har lätt att lära och vill utvecklas inom vår värld.

Som senior rådgivare blir du en av grundpelarna i stommen för vår verksamhet. Byrån står på flera ben inom kommunikation men har basen i mediebyråvärlden. Vi tror att du vill bidra med din mångåriga kunskap och erfarenhet och kanske vill du även fungera som en mentor eller få en specialistroll vid sidan av din medieplanerarroll. Vi vet värdet av goda råd och sätter stort värde på din kunskap i Marathon, MMS, Orvesto/Sesame och TS. Vi erbjuder en plats i en byrå som värderar gemenskap och egna initiativ.

 

KONTAKTA ANDERS WALLQVIST FÖR MER INFORMATION OCH ANSÖKAN: ANDERS@NOWA.SE