ÄR DU VÅR NYA PROGRAMMERARE?

Som programmerare hos oss blir du en del av en stor familj av människor som älskar kommunikation. Du blir ensam expert i din roll som utvecklare och får vårt fulla förtroende. Du får arbeta med modern teknik, innovativa lösningar och med de verktyg du behöver för att hjälpa våra kunder till framgång. Välkommen till en prestigelös kommunikationsbyrå med stora ambitioner.

 

På Nowa tror vi på prestigelöshet och öppna dörrar. Det här är vårt ”home away from home” och då måste man kunna vara sig själv, fullt ut. Hur ska man annars kunna göra ett bra jobb? Nu behöver vi förstärka vår familj med ytterligare en medlem.

Vi saknar dig som älskar utveckling och programmering. Som längtar efter att få blomma ut i en bredare roll där dina kunskaper värderas och du får chansen att förmedla dem direkt till kund.

Vi tror på sömlösa kommunikationslösningar. Att vi når målet är viktigare än hur vi når målet.

Rent praktiskt innebär det att kreatörer jobbar sida vid sida med strateger och digitala specialister. Vårt arbete mot gemensamma mål överskuggar förlegade revirbeteenden och utestänger ängslighet och prestige. Nu behöver vi förstärka gruppen med vad vi ser som en hybrid. Du älskar kod och förstår att skapa något med språk vi andra inte kan. Du blir vår expert i en bredare roll än du har nu. Lika delar pedagog som programmerare. Med din hjälp vill vi ta våra lösningar till nya höjder och skapa trygghet för våra kunder. Digital kommunikation 2.0 om man så vill.

Som vår expert inom programmering behöver du har förkunskaper som räcker till. T ex goda kunskaper i HTML5, PHP och CSS/SASS/LESS samt goda kunskaper i JavaScript. Vi förutsätter att du tillämpar god praxis inom webbstandarder och att du har erfarenhet av Node, Laravel (eller motsvarande) och MySQL.

Vi tror att du har en naturlig nyfikenhet kring utvecklingen på området och att du själv söker den kunskap du saknar. Kan du t ex inte React eller Vue så tänker vi oss att du gärna ser till att lära dig dem.

Ditt fokus är att upplevelsen för den egentliga slutkunden, dvs användaren, blir så bra som möjligt. Vi ser att detta går igen även i ditt bemötande av vår kund, där du försöker fiska upp så mycket information som möjligt för att kunna leverera på bästa sätt. För vara aktuell för rollen tänker vi oss i korthet att du är en prestigelös och social tekniknörd. Vart du kommer från, vad du tror på, eller vem du gillar bryr vi oss mindre om.