5 ANLEDNINGAR ATT JOBBA MED EN BYRÅ SOM ÄR CERTIFIERAD GOOGLE PARTNER

Att en byrå har Google Partner-status innebär att de har uppvisat kunskaper och expertis i AdWords, uppfyllt AdWords utgiftskrav, visat intäktstillväxt både på byrå- och kundsidan samt bevarat och utökat kundbasen.

 

Det finns flera fördelar att jobba med en byrå som är certifierad som Google partner för dig som kund. Nedan listar vi de 5 främsta anledningarna.

 

 

1. DU FÅR TILLGÅNG TILL CERTIFIERADE ANALYTIKER OCH ACCOUNT MANAGERS

Alla företag som uppnår en partnerstatus har anställda med Google AdWords certifieringar som hanterar era konton. Google ser till att dessa certifieringar är aktuella och att byrån uppfyller bäst praxis när det gäller uppsättning och optimering av kampanjer.

 

2. DU FÅR TILLGÅNG TILL BETA-FUNKTIONER

Byråer med partnerstatus får tillgång till Googles beta-funktioner vilket innebär att när Google har utvecklat en ny funktion eller applikation får deras partners använda funktionen upp till ett år innan den blir tillgänglig för allmänheten.

 

3. DU UNDVIKER KÖ

Google Partner certifierade byråer har sin egen Account Manager på Google som de kan kontakta utan väntetid om du som kund har ett problem med dina kampanjer.

 

4. DU FÅR TILLGÅNG TILL DET SENASTE

För att bibehålla en partnerstatus måste byrån genomföra certifieringsprov för AdWords, Sök, Display, Shopping, video och mobilannonsering regelbundet. Partners har även möjlighet att delta i utbildningar som Google håller under året, så att byrån är uppdaterade inom dessa områden.

 

5. INNOVATION

Google partners har en skyldighet att visa att de följer bäst praxis och att de använder de senaste funktionerna som Google erbjuder. En byrå som inte håller Googles standarder för partnerstatus riskerar att mista sin partnerstatus. Detta säkerställer att en hög servicenivå bibehålls oavsett vilket datum som partnerstatus uppnåddes.

 

CERTIFIERADE AV GOOGLE

Nowa Kommunikation är Google Partner-certifierade inom Google Sök, Display och Video. Vill du veta mer om våra digitala erbjudanden och hur de kan kombineras med våra andra tjänster?

Hör av dig till vår digitala strateg Kristin Debaisieux genom att ringa 0761 99 22 90 eller maila kristin.debaisieux@nowakommunikation.se.