FÅ EN DIGITAL NÄRVARO

Att synas är att finnas i dagens samhälle. Genom att kombinera strategi med design och teknik ser vi till att du syns i de rätta digitala kanalerna; vi tar fram skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina behov.

Det kan vara allt från digitala strategier och sociala kampanjer till webbutveckling och SEO/SEM. Vi är certifierad Google Partner och har stor erfarenhet av målgruppstyrd annonsering.

DIGITALA TJÄNSTER

Vi arbetar med digital medieplanering, målgruppsanalyser, innehållsstrategier för webbsidor och sociala medier samt analyser och rapporter. Vi har också hand om design och utveckling av webbsidor, SEO/SEM, annonsering i sociala medier, programmatisk annonsering samt ambassadörer och samarbeten.

DETTA KAN INGÅ I VÅRA DIGITALA TJÄNSTER

WEBBDESIGN OCH WEBBUTVECKLING

Vi tar fram skräddarsydda webbsidor i olika storlekar för företag och varumärken – självklart är de responsiva och uppfyller kriterierna för en modern webbsida.

SOCIALA MEDIER

Våra specialister ser till att du har allt som behövs för att synas på sociala medier. Vi hjälper dig med allt från strategier till annonsering, optimering, content, kreativa ideér och koncept.

SEO/SEM

Vi arbetar med att öka synligheten i sökmotorer med hjälp av seriösa och långsiktiga metoder – organiskt och köpt. Efter en sökordsanalys tittar vi bland annat på webbplatsens struktur och innehåll samt tar fram en länkstrategi för att nå en högre position. Vårt Google-certifierade team arbetar resultatfokuserat och anpassar kampanjer och strategier efter din målsättning. Vi tar fram relevanta sökord, annonser och optimerar regelbundet kampanjerna. Uppföljning och rapportering ingår alltid.

CONTENT

Allt  kreativt och engagerande innehåll som vi tar fram har målgruppen i fokus – oavsett om det är en strategi för sociala medier eller en ny webbplats hjälper vi våra kunder att skapa starka kundrelationer.

PROGRAMMATISK ANNONSERING

Vi arbetar med programmatiska köp för att ge dig som kund kostnadseffektiv och träffsäker annonsering.